A Cycling & bikes forum. CycleBanter.com

Go Back   Home » CycleBanter.com forum » rec.bicycles » Techniques
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

What do you think?



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old July 22nd 05, 01:55 PM
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default What do you think?

I use a GT LTS Team to commute to work. Well every
other day the rear suspension sounds like your having sex on an old
steel spring bed. You with me still. Did lube did work for 2 days. Then
I took it all apart and greased it sounds were back in a few days. Its
been a humid summer so far. So now I come up with this fix. I heavy
spray with Liquid Wrench, follow with WD 40,and finish up with STP
Silicone Lube. Not a sound in 5 days and its been humid.

Ads
  #2  
Old July 22nd 05, 05:39 PM
Leo Lichtman
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default What do you think?


wrote: (clip) Not a sound in 5 days and its been
humid.
^^^^^^^^^^^^^^^^
I would still shop for a new bed.


  #4  
Old July 24th 05, 10:06 PM
[email protected]
external usenet poster
 
Posts: n/a
Default What do you think?

I commute one week on a GT hybred no suspension. The
next week its a Schwinn Probe upgraded to 24 speed. And the subject bike
is the 3rd week. I've been using 3 bikes for 5 years. They
were all given to me since I have a hand for bring the thing back to
life. Most off the time no cost out of pocket.

 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT +1. The time now is 02:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2018 CycleBanter.com.
The comments are property of their posters.